GULD SPONSORER

Moldow

Moldow er en moderne produktionsvirksomhed, som i mere end 40 år har fremstillet filteranlæg, maleanlæg, ventilationsanlæg, samt et komplet program i industriventilatorer.

Besøg Moldow her

BarkerBille

Moldow er en moderne produktionsvirksomhed, som i mere end 40 år har fremstillet filteranlæg, maleanlæg, ventilationsanlæg, samt et komplet program i industriventilatorer.

Besøg BarkerBille her

SKF

SKF Danmark A/S er et datterselskab af den verdensomspændende koncern, som i alt beskæftiger 38.500 medarbejdere. SKF er førende leverandør af produkter, kundeløsninger og service inden for lejer, tætninger og relaterede produkter.

Besøg SKF her

 

Ovethi

A/S Ovethi er lagerførende inden for så godt som alle typer dæk og dækker hele landet via et net af butikker og rullende serviceværksteder.

Besøg Ovethi her

Anker Andersen

Anker Andersen A/S er markedsledende inden for højtydende tælle- og sorteringssystemer.

Besøg Anker Andersen her

Kims Gardiner

Gardiner til private og til erhvervslivet. Grundlagt i 2000 har Kim’s Gardiner nu vokset til 4 filialer i Jylland, og de populære gardin busser kører ud til kundebesøg fra hhv. Bramming og Løsning.

Besøg Kim’s Gardiner her

 

Martinsen

Martinsen udarbejder regnskaber, reviderer og rådgiver virksomheder om, hvordan de udvikler deres forretning og skaber sund vækst.

Besøg Martinsen her

Hotel Rudnik

Hotel Rudnik er det perfekte sted at holde konferencer og møder. Et hotel med mange faciliteter både sommer og vinter.

Besøg Hotel Rudnik her

Auto Frelik

Hos Mercedes-Benz i Polen er ydelse, sportslighed og luksus i højsædet. Skal du have ny bil, så byder Mercedes-Benz på et bredt udvalg af modeller til alle behov.


Besøg Auto Frelik her

 

Vang og Karlskov

Vang og Karlskov leverer en lang række produkter og ikke mindst muligheder, for profilering af dit produkt.

Besøg Vang og Karlskov her

BEST OF Online.dk

Full-service mediebureau der har specialiseret sig i online marketing i form af SEO, Google Ads, SoMe, Grafisk design, Webshops og hjemmesider.

Besøg BEST OF Online.dk her

NGK

Når det kommer til at levere det bedste inden for tænding og sensorteknologi er NGK de førende. Med deres brede udvalg har de leveret produkter de sidste 80 år til hele verden.

Besøg NGK her

R- Frimodt Pedersen

En af landets førende leverandører til dansk industri af: Elektromotorer, specialmotorer, gear og gearmotorer samt komponenter. Virksomheden har i over 40 år arbejdet i transmissionsbranchen, hvor den har repræsenteret førende europæiske producenter på det danske marked.

Besøg R. Frimodt Pedersen her

Schrøder A/S

B. Schrøder er en professionel samarbejdspartner inden for tekniske el-løsninger, til industrien og den private forbruger. Firmaet leverer serviceløsninger til en lang række anerkendte industrivirksomheder i DK.

Besøg Schrøder her

 

SUPPLY SPONSORER

VIL DU OGSÅ VÆRE SPONSOR?

Kontakt

Nicki Pedersen

info@nickipedersen.com